Uşak Merkeze bağlı Sirge köyünde, ekskavatör ve lowbet çekiciyle çalışan define avcılarına operasyon yapıldı. Güre Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş timleri, önceki gün devriye atarken, ilginç bir durumu fark etti.

Arife ve bayram döneminde köprü otoyollar ücretsiz! Avrasya, Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi köprüsü ücretli mi? Arife ve bayram döneminde köprü otoyollar ücretsiz! Avrasya, Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi köprüsü ücretli mi?

Kazı2

SİRGE KÖYÜNDEKİ BİR ALANDA 85 METREKARELİK DEV ÇUKUR FARK EDİLDİ

Sirge köyündeki bir alanda yaklaşık 85 metrekarelik dev bir çukur fark eden jandarma ekipleri, burada bir iş makinesi ve taşıyıcı araç tespit etti. Anlık olarak yapılan inceleme sırasında, olay yerinden ayrılmaya çalışan 2 otomobil de tespit edildi ve burada toplam 6 kişi yakalandı. Yapılan incelemede burada kaçak kazı yapıldığı tespit edilirken, şu malzemelere ve suç aletlerine de el konuldu; 1 ekskavatör, 1 lowbet çekici, 1 adet 7.65 mm tabanca,  46 adet tabanca fişeği, 61 adet sentetik ecza hap ve 1  kasatura.

Kazı3

 6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI VE İŞ MAKİNELERİ YEDİEMİNE ÇEKİLDİ

Jandarma ekipleri, H.İ.K. (36), R.T. (30), M.K. (34), H.K. (30), İ.K. (25) ve R.Ö. (39)’u gözaltına aldı ve olay yerinde tespit edilen 2 adet iş makinesi de yediemin deposuna çekilirken, zanlılar hakkındaki adli tahkikat devam ediyor.