Sosyal Medyada, Aydın Efeler'de yere erzak döken ve bunu toplamak için çabalayan yaşlı bir adamın görüntüsü yürekleri dağladı. Yaşanan ekonomik sorunlar ve tüm etmenler göz önüne alındığında vatandaş bu duruma büyük hassasiyet gösterdi. Sosyal medyada gündem olan görüntü, bir çok TV ve internet haber sitesinde işlendi. Bunun üzerine Aydın Valiliği de duruma kayıtsız kalmayarak gereğini yaptı. 

A A 20250204 36957159 36957156 A Y D I N D A Y E R E D U S U R D U G U E R Z A K L A R I T O P L A R K E N G O R U N T U L E N E N K I S I Y E V A L I L I K S A H I P C I K T I

AYDIN VALİLİĞİ ÖZEL BİR BAKIM EVİNE YERLEŞTİRDİ

Aydın'da yere düşürdüğü erzaklarını toplarken görüntülenen kişi, valilik tarafından özel bir bakım merkezine yerleştirildi. Efeler ilçesi Atatürk Kent Meydanı'nda bir kişinin kolide taşıdığı gıda erzaklarını yere düşürdükten sonra topladığı anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülenip sosyal medyada paylaşıldı.

A A 20250204 36957162 36957161 A Y D I N D A Y E R E D U S U R D U G U E R Z A K L A R I T O P L A R K E N G O R U N T U L E N E N K I S I Y E V A L I L I K S A H I P C I K T I

Stratonikeia için yapay zekayla gladyatör filmi çekildi! Ortaylı ve Şengör filmi ele aldı! Stratonikeia için yapay zekayla gladyatör filmi çekildi! Ortaylı ve Şengör filmi ele aldı!

AYDIN VALİSİ YAKUP CANBOLAT HEMEN TALİMAT VERDİ

Görüntüler üzerine Aydın Valisi Yakup Canbolat, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne kişinin bulunması için talimat verdi. Ekipler, görüntülerde yer alan kişinin sokakta yaşayan Maksut Yüzer (66) olduğunu belirledi. Kendisini ifade etmekte güçlük çeken Yüzer, ekiplere yalnız yaşadığını söyledi. Ekipler Yüzer'i, Kuşadası ilçesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı özel bakım merkezine yerleştirdi.