AK Parti Uşak İl Başkanlığı tarafından yapılan organizasyonda, 15 Temmuz Şehitleri Meydanı önünden hareket eden teşkilat mensupları, Ankara’daki 8’inci olağan Büyük Kongreye katıldı. Kongreye katılacak teşkilat mensupları için 5 otobüs kaldırıldı.
Kongreye gidecek teşkilat mensupları için “AK Parti Uşak teşkilatı olarak Ankara’da gerçekleştirecek olduğumuz Büyük Kongremiz için yola revan olduk. Tüm Türkiye’deki AK Parti teşkilatları Adında AK Işığında İstikbal diyerek tek yürek olup Reisine koşuyor” ifadesine yer verildi.
MİLLETVEKİLİ İSMAİL GÜNEŞ: PARTİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN
AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, partisinin 8’inci Olağan Büyük Kongresi için bir mesaj verdi. Türkiye’nin ve Uşak’ın AK Parti döneminde büyüdüğünü ve geliştiğini ifade eden İsmail Güneş, “Milletimiz ve partimiz için hayırlı ve uğurlu eylesin. 21. Yüzyılı Türkiye yüzyılı oluşturacak kadrolar oluşmasına vesile olsun. Bu davaya gönül veren ve kongremiz için zorlu şartlarda yurdumuzun dört bir tarafından Ankara'ya gelen kardeşlerimizden Allah razı olsun. Yolumuz açık olsun” dedi.