Uşak ve Ulubey arasında bulunan ve yıllarca tartışma konusu olan yol, daha önceki yıllara nazaran düzeldi. 21 yıldır yapım halinde bulunan Uşak ve Ulubey arasındaki 19 kilometrelik yolun büyük ölçüde tamamlandığı görülüyor.

Geçtiğimiz yıl yoğun eleştirilere maruz kalan Uşak ve Ulubey arasındaki yolda çalışmaların 2025 yılı itibariyle bitirilmesi bekleniyordu. Yolun büyük ölçüde tamamlandığı görülürken, son yapılan çalışmayla yol, biraz daha genişledi.

Uşak Ulubey Yolu2

UŞAK VE ULUBEY ARASINDAKİ YOL TARTIŞMA KONUSU OLUYORDU

Uşak ve Ulubey arasındaki yol, uzun yıllar bozuk olarak kaldı. Uşak ve Ulubey arasındaki yolun yapımıyla ilgili yoğun eleştiriler oldu ve eleştirilere yanıt veren AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, yolun yapımında görev alan mühendislerin hataları nedeniyle işlemlerin uzadığını aktarmıştı. Güneş, “025’te Eşme-Uşak ve Ulubey yolunu bitireceğiz. Bizim için Uşak çok önemli ve kimi temsil ettiğimizi çok iyi biliyoruz. Biz sözle değil icraatla hareket ediyoruz. 2024’te nasıl yoğun çalışma yapıldıysa, bu dönemde de aynı çalışma yapılacak” demişti.

YOLUN TEKRAR BOZULMAMASI İÇİN AĞIR TONAJLI ARAÇLARA İZİN VERİLMEMELİ

Uşak ve Ulubey arasındaki yolun bozulmaması için ağır tonajla araçların girişinin önüne geçilmesi gerekiyor. Ulubey yolunu en çok bozan unsurun ağır tonajlı kamyonlar oluyor. Yola yapılan işlemin ne kadar doğru olup olmadığını ise zaman ortaya koyacak.

Uşak Aybey Mahallesi'ndeki bu inşaat vatandaşı endişelendirdi! Uşak Aybey Mahallesi'ndeki bu inşaat vatandaşı endişelendirdi!